Att återvinna är bra för vår miljö!

Hej och god eftermiddag och välkomna till min livsstilsblogg, där jag främst har tänkt att tala med er om hur vi alla kan hjälpas åt att skapa oss ett mer hållbart samhälle. Jag har själv gjort det till min grej att inreda hela huset med enbart second hand. Jag har intresserat mig väldigt för det här med återvinning i Sölvesborg, och har nu tömt skåp, lådor, garderober och förråd och gjort en rejäl utrensning. Skrot och skräp blev det i massor, och detta har Bromölla Skrot & Containerservice varit här och hämtat. Det är exakt ett sådant företag som jag tycker satsar på rätt saker, nämligen återvinning i Sölvesborg. Jag skulle tycka det var bra om även ni som intresserar er för det här med återvinning i Sölvesborg lika mycket som jag, även ni rensar ut hemma hos er såsom jag gjort! Bromölla Skrot och Containerservice har jobbat i den här branschen i många år och de tycker det är lika hemskt med all miljöförstöring och det faktum att jorden går mot sin förintelse, om inte … 

 

Om alla gör något för att stoppa denna oroväckande utveckling finns det fortfarande en chans. Släng därför inte ert skräp hur som helst för då kan det skada Moder Jord, utan satsa på det här som Bromölla Skrot & Containerservice erbjuder inom återvinning i Sölvesborg istället. Det här är ett företag som har gjort sig rätt så kända även utanför Sölvesborgs gräner. Även ni som behöver hjälp inom tjänster rörande återvinning i Ronneby eller Olofström, eller i någon annan stad eller ort i närheten kan också höra av er till Bromölla Skrot & Containerservice.